Sprednings-arrangementer

Vil du lære om arrangementene som ble organisert mot slutten av prosjektet? Konferanser har blitt arrangert i Spania, Italia, Norge og Litauen.

4 ARRANGEMENTER

Vi ønsker å vise frem prosjektresultatene og veilede alle interesserte personer om hvordan de kan implementere aktive og grønne utendørs pedagogikker med barn. Hvis du jobber i utdanningssektoren, er i kontakt med barn, er forelder eller ønsker å lære mer om implementeringen av disse metodene, kan våre arrangementer være interessante for deg!

Våre arrangementer

Mer informasjon om våre arrangementer er tilgjengelig på våre sosiale medier og foreningens individuelle kommunikasjonskanaler. Følg oss for mer informasjon!

Habitar la Natura
La Vall d'Uixó, Spania

Den avsluttende hendelsen i prosjektet ga en kort introduksjon om utfordrende utdanning - følelser og natur i aktiv læring, utendørs utdanning. Den ga verdifulle innsikter i de to prosjektresultatene: E-boken og didaktiske enheter, etterfulgt av en ekspertpresentasjon om implementeringen av aktive og grønne pedagogier i andre skoler blant prosjektpartnerne. Lærere og pedagoger gjennomførte tre samtidige verksteder, der de inkluderte elementer av naturlig vegetasjon, som blomster, grener og blader.

Utfordrende utdanning – følelser og natur i aktiv læring
Sogndal, Norge

Den avsluttende hendelsen i prosjektet innledet korte diskusjoner om formålet med utdanning og introduserte tre kapitler fra e-boken for publikum. I tillegg forklarte partnerne fra HVL prosessen for deltakere å skaffe seg e-boken og motta oppdateringer om prosjektet. Lignende de andre multiplikatorarrangementene ble det gitt en forklaring på hvordan aktive og grønne pedagogier ble implementert av prosjektpartnerne i deres institusjoner.

Utendørs læring: hvordan inkludere det i skolens didaktiske enheter
Vilnius, Litauen

Den avsluttende hendelsen i prosjektet startet med en kort presentasjon av prosjektet og dets resultater, fulgt av utveksling av beste praksis i skapelsen av didaktiske enheter. Deretter ble det arrangert to verksteder basert på tidligere mottatt informasjon. Under multiplikatorarrangementet ble deltakerne oppfordret til å bruke og implementere prosjektresultatene for å styrke påvirkningen av ulike pedagogier på barns læring.

Utendørs læring: hvordan inkludere det i skolens didaktiske enheter
Roma, Italia

Den avsluttende hendelsen i prosjektet startet med korte presentasjoner om utendørsutdanning og metoder for å integrere det i didaktiske enheter. Det ble også gjennomført verksteder om å lage didaktiske enheter med utendørs læring i henhold til PR2. Videre forklarte partnerne hvordan deltakerne kunne skaffe seg e-boken og holde seg oppdatert om prosjektet. Under verkstedet ble deltakerne gruppert etter skole eller sted for å brainstorme og diskutere potensielle undervisningsenheter, og dermed fremme samarbeidslæring og idégenerering.

SITATER

"Å lære barn om den naturlige verden bør behandles som en av de viktigste hendelsene i deres liv."
- Thomas Berry -
"Jorden og himmelen, skog og mark, innsjøer og elver, fjellet og havet, er utmerkede skolemestre, og lærer oss mer enn vi noen gang kan lære av bøker."
- John Lubbock -
“Forstå hvem barna dine er og hvordan du kan møte deres behov. Du er fortsatt fokusert på resultater, men veien til å komme dit er kanskje ikke den samme for hver enkelt.”
- Pedro Noguera -

Målgrupper

Lærere

Hovedaktørene i implementering av uteopplæring i skolen

Læringsledere

Fagfolk innen utdanningsfeltet, fokusert på ikke-formell læring.

Skoler

Administrativt, veiledende og annet personale som jobber i skolen.

Familier

Familier er også en nøkkelfaktor i utdanningen av barn. I disse arrangementene kan familier lære fordelene med utendørs læring.