HVA GJØR VI?

Transnasjonale prosjektmøter

Målet med disse møtene er knyttet til ledelsesformål. Alle prosjektpartnerne samles på samme sted for å diskutere flere deler av prosjektgjennomføringen.

Møtene er planlagt ved viktige milepæler og er avgjørende for riktig utvikling av prosjektet.

Hensikt

Oppstartsmøtet var den offisielle starten på prosjektet. Det er et ekstremt viktig møte for riktig forståelse og fremtidig utvikling av prosjektet. Dette er første gang deltakerne samles personlig. Dette møtet var for å skape sterkere relasjoner.

Dato: 28/03/2022

Møtet i bilder

Emner

Ettersom dette var det første møtet startet møtet med en oversikt over prosjektet, etterfulgt av noen administrative oppgaver, som siste revisjon av partnerskapsavtalene.

Sted: Spania, La Vall d’Uixó

Dagsorden

Møtet i bilder

Hensikt

Midtmøtet er planlagt midt i prosjektets livssyklus. Dette møtet fokuserte på utviklingen av prosjektet, gjennomgang av kvalitetsplanen og innføring av endringer om nødvendig for å sikre at alle prosjektmålene blir oppfylt.

Dato: 16/01/2023

Tema, agenda og bilder

Kommer
snart

Under
konstruksjon

Følg med!

46%

Hensikt

Det siste møtet er planlagt på slutten av prosjektets livssyklus. Målet med dette møtet er å evaluere hele prosjektet; informere om de endelige støttedokumentene som må sendes til prosjektkoordinatoren for sluttrapporten; og diskutere prosjektets bærekraft.

Dato: TBD – 04/2023

Tema, agenda og bilder

Kommer
snart

Under
konstruksjon

Følg med!​

11%